Man-Fre: 8:00 – 18:00, Lør-Søn: 10:00 – 18:00 (etter avtale)
Døgnbemannet telefon: Velg timen din selv online
404 62 000

(kan også sende SMS)

  • English

Tannlege Nesodden

tannlege-i-nesodden

Den mest serviceinnstilte tannlege Nesodden har å tilby:

På vår tannklinikk på Vinterbro kun 10-30 minutter fra Nesodden og Fagerstrand, får du ypperste kvalitet til svært overkommelige priser. Hos oss gjelder prinsippet der du slipper å betale, om du skulle være misforøyd.


Ser du etter Nesodden tannlege og tannlevevakt tjenester?

Vår tannklinikk er i egen klasse når det gjelder å redusere driftskostnadene systematisk. På tannklinikker med unødvendig stort areal og ubrukt dyrt utstyr, er det du som må betale for de høye kostandene. Vår tannklinikk innehar eksakt nødvendig rom så vi kan gi deg det beste resultatet og den beste servicen til overkommelige priser. På den måten har vi vært i stand til anskaffe de mest moderne, nyttigste redskapene som gir deg overlegent resultat. Fordi eksepsjonelt resultat og service er det som teller.


Våre Priser

Våre priser er uslåelige. Etter å ha tatt i betraktning kvaliteten vi leverer, er det INGEN andre som kommer i nætheten av det vi tilbyr. Denne tabellen (hentet på nettet eller ved anonyme besøk) viser våre priser sammenlignet med våre konkurrenters priser:

Konkurransedyktige priser

Er du over 20 og ferdig med den offentlige tannlegen?

Hos oss får alle mellom 20-25 år, 30% rabatt på all behandling. Vi vet at etter fylt 20 år er man ferdig med den offentlige tannhelsetjenesten. Hos oss får du den tannbehandlingen du trenger til priser uten sidestykke.

Vår flotte tannklinikk i nærheten av Nesodden, er eid og drevet av de som jobber der og ikke av underbetalte importerte tannleger.
Et stort problem hos store tannklinikker eid av store korporasjoner og selskaper er at pasienten er i stor risiko for overbehandling og masseprodusert arbeid. Dette er noe vi ser til stadighet.

Alle tannlegene og spesialistene hos oss går kontinuerlig på kurs i ut- og innlandet i de aller siste metodene for at de brenner for faget og sine pasienter. Vi er tannleger og spesialister med utdanning fra Universitetet i Oslo med flere sertifiseringer fra noen av Europas og USAs mest anerkjente universiteter.

Vårt tannlegesenter er den tannklinikk Nesodden innbyggere anser som Follos mest innovative serviceinstilte helsesenter.


Tannlegevakt Nesodden

Vi er stolt over å være den eneste tannlegevakt i Nesodden og omegn, der du slipper å betale akutt-tillegg*. Du kan ta kontakt med oss per telefon, SMS, epost eller på facebook. La oss vise hvordan det er å bry seg genuint om deg og din velvære.


Overlegen behandling av tannlegeskrekk

Vi er stolte av vårt motto: “Smertefrihet under og etter behandling er en selvfølge”.

Om du ser etter tannlege i Nesodden med spisskompetanse i tannlegeskrekk, kan vi med glede informere om vårt «gratis konsultasjon og undersøkelse» for alle pasienter med tannlegeskrekk*. Hos oss får du løfte om at du blir kvitt din tannlegeskrekk. La oss vise deg at du har ingen grunn for å være redd tannlegen.

tannlegeskrekk

*Tilstedeværelse av tannlegeskrekk vurderes av våre eksperter


Trekking av visdomstenner i Nesodden/Fagerstrand

Visste du at trekking av visdomstenner aldri skal være smertefullt? Vi har spisskompetanse i trekking av tenner uten minste smerte under eller etter inngrepet. I de aller fleste tilfellene kan du fint komme deg på jobben like etter. Der de fleste tannleger ville kuttet i tannkjøttet og frest ben rundt din visdomstann for å trekke den, utfører vi ekstraksjonen svært skånsomt.


Nesodden tannregulering (InvisAlign eller Inman Aligner)

Usynlig avtakbar tannregulering (InvisAlign og InMan Aligner) i Nesodden og Fagerstrand området? Her tilbyr vi tannregulering Nesodden beboere får råd til. Vi har sertifisering i både InvisAlign og InMan Aligner til laveste pris og høyeste kvalitet i hele Follo. Vi er stolte av vårt unike tilbud: «gratis konsultasjon og undersøkelse (inkluderer røntgen, fotos, avtrykk og studiemodell)». Ta kontakt i dag.

trekke-visdomstenner

Slik kommer du deg hit:

Kontaktskjema

×
5
Heidi Beate Skogheim
Jul 22, 2019

Et fantastisk tannlegesenter. Man føler seg ivaretatt og velkommen, nye hyggelige lokaler med lav avslappende musikk. Prismessig gunstig. Jeg er veldig fornøyd, og anbefaler dette tannlegesenteret på det sterkeste.

Emily Thorbjornsen
Jul 22, 2019

Helt utrolig bra service og lokale! Jeg ble varmt tatt imot og behandlet utrolig bra under hele behandlingen. Jeg fjernet en visdomstann, og jeg må si jeg var litt nervøs før jeg kom inn, men da jeg ble så godt tatt imot forsvant all nervøsitet. Behandlingen gikk raskt og smertefritt (og jeg skikkelig pysete når det kommer til smerte). Prisen var heller ikke smertefull (og jeg er student). Alt i alt den beste tannlegetimen jeg noen sinne har hatt.

Lill Hanne Sandnes
Jul 22, 2019

En mer trygg og seriøst og dyktig tannlege skal man lete lenge etter.
fine rene lokaler veldig gode priser..
Utrolig god service med time på dagen..
Virkelig og anbefale på det sterkeste.
Alltid hyggelig og dra dit.