Man-Fre: 8:00 – 18:00, Lør-Søn: 10:00 – 18:00 (etter avtale)
Døgnbemannet telefon: Velg timen din selv online

(kan også sende SMS)

Tannlege Fagerstrand

Tannalege og tannlegevakt på Fagersstrand
nær Fagerstrand

På vår tannklinikk på Vinterbro kun 10-30 minutter fra Fagerstrand og Nesodden, finner du Norges mest dedikterte og lidenskapelige tannleger. Hos oss gjelder prinsippet der du slipper å betale, om du skulle være misfornøyd.

Vår tannklinikk er i egen klasse når det gjelder å redusere driftskostnadene systematisk. På tannklinikker med unødvendig stort areal og ubrukt dyrt utstyr, er det du som må betale for de høye kostandene. Vår tannklinikk innehar eksakt nødvendig rom så vi kan gi deg det beste resultatet og den beste servicen til overkommelige priser. På den måten har vi vært i stand til anskaffe de mest moderne, nyttigste redskapene som gir deg overlegent resultat. Fordi eksepsjonelt resultat og service er det som teller.

Priser

Våre priser er uslåelige. Etter å ha tatt i betraktning kvaliteten vi leverer, er det INGEN andre som kommer i nætheten av det vi tilbyr. Denne tabellen (hentet på nettet eller ved anonyme besøk) viser våre priser sammenlignet med våre konkurrenters priser:

Konkurransedyktige priser

Er du over 20 og ferdig med den offentlige tannhelsetjenesten?

Hos oss får alle mellom 20-25 år, 30% rabatt på all behandling. Vi vet at etter fylt 20 år er man ferdig med den offentlige tannhelsetjenesten. Hos oss får du den tannbehandlingen du trenger til priser uten sidestykke.

Vår flotte tannklinikk i nærheten av Nesodden, er eid og drevet av de som jobber der og ikke av underbetalte importerte behandlere.
Et stort problem hos store tannklinikker eid av store korporasjoner og selskaper er at pasienten er i stor risiko for overbehandling og masseprodusert arbeid. Dette er noe vi ser til stadighet.

Alle behandlerne hos oss går kontinuerlig på kurs i ut- og innlandet i de aller siste metodene for at de brenner for faget og sine pasienter. Vi er spesialister med utdanning fra Universitetet i Oslo med flere sertifiseringer fra noen av Europas og USAs mest anerkjente universiteter.

Vårt tannlegesenter er den tannklinikk Nesodden innbyggere anser som Follos mest innovative serviceinstilte helsesenter.

Tannlegevakt Nesodden

Vi er stolt over å være den eneste tannlegevakt i Nesodden og omegn, der du slipper å betale akutt-tillegg*. Du kan ta kontakt med oss per telefon, SMS, epost eller på facebook. La oss vise hvordan det er å bry seg genuint om deg og din velvære.

Overlegen behandling av tannlegeskrekk

Vi er stolte av vårt motto: “Smertefrihet under og etter behandling er en selvfølge”.

Om du ser etter en tannklinikk med spisskompetanse i tannlegeskrekk, kan vi med glede informere om vårt «gratis konsultasjon og undersøkelse» for alle pasienter med tannlegeskrekk*. Hos oss får du løfte om at du blir kvitt din tannlegeskrekk. La oss vise deg at du har ingen grunn for å være redd.

*Tilstedeværelse av tannlegeskrekk vurderes av våre eksperter

Trekking av visdomstenner i Nesodden/Fagerstrand

Trenger du å trekke visdomstennene dine? Visste du at trekking av visdomstenner aldri skal være smertefullt? Vi har spisskompetanse i trekking av tenner uten minste smerte under eller etter inngrepet. I de aller fleste tilfellene kan du fint komme deg på jobben like etter. Der de fleste behandlere ville kuttet i tannkjøttet og frest ben rundt din visdomstann for å trekke den, utfører vi ekstraksjonen svært skånsomt.

Tannbleking på Fagerstrand

Ønsker du å bleke tennene dine? Visste du at tannbleking utført på ukorrekt vis kan etterlate dine tenner med et uhomogent udelikatt utseende? Tannbleking kan virke som en enkel ting å gjøre men det er i virkeligheten ganske så presis og nøyaktig jobb om du vil ha et plettfritt resutltat. På bildet under kan man se hvordan resultatet av en ukorrket bleking kan bli:

Bleking utført på ukorrekt vis

Bleking med utilpassede generiske skinner eller strips kan faktisk gi et slikt utseende der områder i tannhalsen og mellomrommene ikke blir bleket godt nok. Det å reparere dette er veldig vanskelig.

Ikke betro dine verdifulle tenner til selgere og uerfarne folk. Hos oss får du makeløs kvalitet og oppfølging som du ikke finner annet sted. DET kan vi garantere. Ta kontakt i dag.


Slik kommer du deg hit:

Fra Fagerstrand sentrum, der spar-dagligvare holder til:

Myklerudveien 3
1454 Fagerstrand

Følger du følgende rute:

veien-hit

Kontaktskjema