Man-Fre: 8:00 – 18:00, Lør-Søn: 10:00 – 18:00 (etter avtale)
Døgnbemannet telefon: Velg timen din selv online
404 62 000

(kan også sende SMS)

  • English

Tannlege Fagerstrand

tannlege-i-fagerstrand

Desidert beste tannlege Fagerstrad kan benytte seg av:

På vår tannklinikk på Vinterbro Senter, kun 10 minutter fra Fagerstrand, får du ditt livs beste tannlegebeøk. Vi er stolte av å kunne garantere deg total komfort og tilfredshet.


Søker du etter Fagerstrand tannlege og tannlevevakt tjenester?

Hos oss får du tett oppfølging av tannlegen. Vi er der for deg og vil at du skal føle deg ivaretatt. Du har alltid mulighet til å ha direkte kontakt med tannlegen din og på den måten kan du være sikker på at vi tar vare på tennene dine. Vinterbro Tannlegesenter er eneste tannklinikk der du slipper å betale akutt tillegg om du skulle trenge en akutt time (gjelder våre faste pasienter).


Prisgaranti

Etter å ha tatt i betraktning kvaliteten vi leverer, kan du være sikker på at du ikke finner bedre priser annet sted. Denne tabellen (hentet på nettet eller ved anonyme besøk) viser våre priser sammenlignet med våre konkurrenter sine:

Uslåelige priser

Du som er over 20 og ferdig med den offentlige tannlegen

Hos oss får de mellom 20-25 år, 30% rabatt. Dette gjelder all behandling. I Norge, etter fylt 20 år er man ikke støttet av den offentlige tannhelsetjenesten. Våre priser gjør overgangen fra den offentlige tannhelsetjenesten til privatsektoren mye enklere og stressfri.

Vår flotte tannklinikk i nærheten av Fagerstrand er eid og drevet av tannlege og spesialistene som jobber her og av store profittsøkende selskaper.
Et stort problem hos store tannklinikker eid av store korporasjoner og selskaper er at pasienten er i stor risiko for overbehandling og masseprodusert arbeid. Dette er noe vi ser til stadighet.

Alle tannlegene og spesialistene hos oss går kontinuerlig på kurs i ut- og innlandet. Vi brenner for vårt yrke og våre pasienter. Vi er tannleger og spesialister med utdanning fra Universitetet i Oslo med flere sertifiseringer fra noen av Europas og USAs mest anerkjente universiteter.

Vi er den tannklinikk Fagerstrand innbyggere anser som Follos og Nesoddens mest serviceinstilte og kvalitetsbevisste helsesenter.


Tannlegevakt Fagerstrand

Vi er stolt over å være den eneste tannlegevakt i Fagerstrand området, der du slipper å betale akutt-tillegg (dette gjelder våre faste pasienter). Du kan ta kontakt med oss per telefon, SMS, epost eller på facebook. La oss vise hvordan det er å bry seg genuint om deg og din velvære og tenner.


Overlegen behandling av tannlegeskrekk

Vi er stolte av vårt motto: “Smertefrihet under og etter behandling er en selvfølge”.

Om du ser etter tannlege i Fagerstrand med spisskompetanse i tannlegeskrekk, kan vi med glede informere om vårt tilbud in gratis konsultasjon og undersøkelse for alle pasienter med tannlegeskrekk*. Vi lover deg at du blir kvitt din tannlegeskrekk hos oss. Gi oss sjansen til å vise deg at du har absolutt ingen grunn til å være redd for tannlegen.

tannlegeskrekk

*Tilstedeværelse av tannlegeskrekk vurderes av våre eksperter


Trekking av visdomstenner i Fagerstrand

Visste du at trekking av visdomstenner aldri skal være vondt? Vi har den beste kompetansen i trekking av tenner uten minste smerte under og etter behandlingen. Der de fleste tannleger ville kuttet i tannkjøttet og ben rundt din visdomstann for å trekke den, utfører vi ekstraksjonen meget skånsomt.


Fagerstrand tannregulering (InvisAlign eller Inman Aligner)

Usynlig avtakbar tannregulering (InvisAlign og InMan Aligner) i Fagerstrand? Her tilbyr vi tannregulering Fagerstrand beboere får råd til. Vi har sertifisering i både InvisAlign og Inman Aligner til laveste pris og høyeste kvalitet i hele Follo. Vi er stolte av vårt enestående tilbud: «gratis konsultasjon og undersøkelse (inkluderer røntgen, fotos, avtrykk og studiemodell». Ta kontakt i dag.

trekke-visdomstenner

Slik kommer du deg hit:

Kontaktskjema

×
5
Heidi Beate Skogheim
Jul 22, 2019

Et fantastisk tannlegesenter. Man føler seg ivaretatt og velkommen, nye hyggelige lokaler med lav avslappende musikk. Prismessig gunstig. Jeg er veldig fornøyd, og anbefaler dette tannlegesenteret på det sterkeste.

Emily Thorbjornsen
Jul 22, 2019

Helt utrolig bra service og lokale! Jeg ble varmt tatt imot og behandlet utrolig bra under hele behandlingen. Jeg fjernet en visdomstann, og jeg må si jeg var litt nervøs før jeg kom inn, men da jeg ble så godt tatt imot forsvant all nervøsitet. Behandlingen gikk raskt og smertefritt (og jeg skikkelig pysete når det kommer til smerte). Prisen var heller ikke smertefull (og jeg er student). Alt i alt den beste tannlegetimen jeg noen sinne har hatt.

Lill Hanne Sandnes
Jul 22, 2019

En mer trygg og seriøst og dyktig tannlege skal man lete lenge etter.
fine rene lokaler veldig gode priser..
Utrolig god service med time på dagen..
Virkelig og anbefale på det sterkeste.
Alltid hyggelig og dra dit.