Vi tilbyr tannlege- og spesialisttjenester for Vinterbro, Ski, Oppegård, Ås, Nesodden, Drøbak, Vestby og Kolbotn.

Man: 9:00-18:00, Tir: 9:00-18:00, Ons-Tor: 10:00-18:00 Lør-Søn: 10:00 - 16:00 (etter avtale)
Døgnbemannet telefon: (kan også sende SMS)404 62 000

Oppegård Tannlege

tannlegevakt as

Den mest samvittighetsfulle og kompetente tannlege Oppegård beboere kan oppsøke:

På vår tannklinikk på Vinterbro kun 5-10 minutter fra Oppegård, får du kompromisløst førsteklasses kvalitet til meget overkommelige priser. Vi gjør det enkelt for deg når du skal velge tannlege: Hos oss betaler du ikke, om du ikke er fornøyd.

Ser du etter Oppegård tannlegesenter eller et alternativ for Kolbotn Tannlegesenter?

Fordelen med vår tannklinikk er at du ikke betaler for våre høye utgifter ifm arealet av lokalene våre. Fordi på tannklinikker med unødvendig stort areal og unødvendig dyrt utstyr, er det pasienten som må betale for alle de ekstra utgiftene. Dette er som regel skjult i prisen på behandlingen.

Det å ha eksakt nødvendig rom med behagelige og avslappende omgivelser til overkommelige priser er det vi syns er oppskriften på en vellykket tannklinikk. På denne måten kan vi faktisk anskaffe de nyttigste og de mest moderne redskapene som gir deg overlegent resultat. Vi mener det er kvaliteten på resultatet og varigheten som teller mest.

Er du over 20 og ferdig med offentlige Oppegård tannklinikk?

Vi tilbyr alle mellom 20-25 år 30% rabatt på all behandling. Har du fylt 20 og får ikke den rabatten du pleide å få på offentlige Oppegård tannklinikk? Du trenger ikke å være bekymret. Hos oss får du 30% rabatt på all behandling. Ta kontakt i dag.

Vår flotte tannklinikk er eid og drevet av tannleger og spesialister som jobber der og ikke av forretningsfolk. Alle tannlegene hos oss går kontinuerlig på kurs i ut- og innlandet i de aller siste metodene for å gi deg og dine tenner den aller beste behandlingen. Alle våre tannleger og spesialister er utdannet i Oslo med flere sertifiseringer fra noen av Europas mest anerkjente universiteter.

Vi er den tannklinikk oppegård innbyggere anser som Follos mest innovative serviceinstilte tannklinikk.

Noen av tjenestene vi tilbyr Oppegård sin innbyggere:

Tannlegevakt Oppegård

Ser du etter Oppegård tannlegevakt tjenester? Vi er stolt over å være den eneste tannlegevakt i Oppegård området, der du slipper å betale akutt-tillegg*. Du kan ta kontakt med oss per telefon, SMS, epost eller på facebook. Smertefrihet er vårt motto.

Oppegård tannlegeskrekk

Om du ser etter tannlege i Oppegård med spesialitet i behandling av tannlegeskrekk, kan vi med glede informere om vårt «gratis konsultasjon og undersøkelse» for alle pasienter med tannlegeskrekk*. Hos oss får du vårt løfte om at du blir kvitt din tannlegeskrekk. La oss vise at du har ingen grunn for å unngå tannlegen.

Trekking av visdomstenner i Oppegård

Visste du at fjerning av visdomstenner aldri under noen omstendigheter skal være vondt? Vi har spisskompetanse i trekking av tenner uten minste smerte under eller etter inngrepet. Du kan som oftest komme deg på jobben samme dagen. Der de fleste tannleger ville kuttet i tannkjøttet og ben rundt din visdomstann for å trekke den, trekker vi den skånsomt uten noe av det (I de fleste tilfeller).

Oppegård tannregulering (InvisAlign og Iman Aligner)

Usynlig avtakbar tannregulering (InvisAlign og Inman Aligner) i Oppegård? Her tilbyr vi tannregulering Oppegård beboere får råd til. Vi har sertifisering i både InvisAlign og Inman Aligner til laveste pris og høyeste kvalitet i hele Follo. Vi er stolte av vårt unike tilbud: «gratis konsultasjon og undersøkelse. Dette inkluderer røntgen, fotos, avtrykk og studiemodell». Ta kontakt i dag.

Slik kommer du deg hit:

Fra Oppegård eller Kolbotn kjører du først vei 152 sørover mot Ski til du ser dette skiltet:

oppegard directions

Da fortsetter du å kjøre mot E6 Gøteborg til du ser veiskiltet Vinterbro Senter. Hele turen tar 15-20 minutter.

Kontaktskjema