Man-Fre: 8:00 – 18:00, Lør-Søn: 10:00 – 18:00 (etter avtale)
Døgnbemannet telefon: Velg timen din selv online

(kan også sende SMS)

Tannlege Oppegård

tannlegevakt-oppegård

Dyktigste tannlege Oppegård, Greverud og Sofiemyr beboere skryter av:

På vår tannklinikk på Vinterbro kun 5-10 minutter fra Oppegård, får du kompromisløst førsteklasses kvalitet til meget overkommelige priser. Vi gjør det enkelt for deg når du skal velge tannlege: Hos oss betaler du ikke, om du ikke er fornøyd.

Dyrt å dra til tannlegen?

Vår tannklinikk er først i sin klasse til å minske sine utgifter med hensyn til arealet av lokalene våre. Husk at på klinikker med unødvendig stort areal og usedvanlig dyre lite nyttige dubbeditter, er det du, pasienten, som må betale for klinikkens høye kostander. Vårt konsept er å ha eksakt nødvendig rom så vi kan gi deg et behagelig og avslappende tannlegebesøk til overkommelige priser. Slik kan vi faktisk anskaffe de mest moderne, nyttigste redskapene som gir deg overlegent resultat. For det er resultatet og dets levetid som teller.

Hvorfor velge Vinterbro Tannlegesenter?

Fordelen med vår tannklinikk er at du ikke betaler for våre høye utgifter ifm arealet av lokalene våre. Fordi på tannklinikker med unødvendig stort areal og unødvendig dyrt utstyr, er det pasienten som må betale for alle de ekstra utgiftene. Dette er som regel skjult i prisen på behandlingen.

Det å ha eksakt nødvendig rom med behagelige og avslappende omgivelser til overkommelige priser er det vi syns er oppskriften på en vellykket tannklinikk. På denne måten kan vi faktisk anskaffe de nyttigste og de mest moderne redskapene som gir deg overlegent resultat. Vi mener det er kvaliteten på resultatet og varigheten som teller mest.

Vi har de mest fornøyde kundene av alle tannklinikker i området.

Er du over 20 og ferdig med offentlige tannlegen?

Vi tilbyr alle mellom 20-25 år 30% rabatt på all behandling. Har du fylt 20 og får ikke den rabatten du pleide å få på offentlige Oppegård tannklinikk? Du trenger ikke å være bekymret. Hos oss får du 30% rabatt på all behandling. Ta kontakt i dag.

Vår flotte tannklinikk er eid og drevet av tannleger og spesialister som jobber der og ikke av forretningsfolk. Alle tannlegene hos oss går kontinuerlig på kurs i ut- og innlandet i de aller siste metodene for å gi deg og dine tenner den aller beste behandlingen. Alle våre tannleger og spesialister er utdannet i Oslo med flere sertifiseringer fra noen av Europas mest anerkjente universiteter.

Vi er den tannklinikk oppegård innbyggere anser som Follos mest innovative serviceinstilte tannklinikk.

Tannlegevakt Oppegård

Ser du etter Oppegård tannlegevakt tjenester? Vi er stolt over å være den eneste tannlegevakt i Oppegård området, der du slipper å betale akutt-tillegg*. Du kan ta kontakt med oss per telefon, SMS, epost eller på facebook. Smertefrihet er vårt motto.

Vi kurerer din tannlegeskrekk

Om du ser etter tannlege i Oppegård med spesialitet i behandling av tannlegeskrekk, kan vi med glede informere om vårt «gratis konsultasjon og undersøkelse» for alle pasienter med tannlegeskrekk*. Hos oss får du vårt løfte om at du blir kvitt din tannlegeskrekk. La oss vise at du har ingen grunn for å unngå tannlegen.

Trekking av visdomstenner i Oppegård

Skal du trekke tann? Visste du at fjerning av visdomstenner aldri under noen omstendigheter skal være vondt? Vi har spisskompetanse i trekking av tenner uten minste smerte under eller etter inngrepet. Du kan som oftest komme deg på jobben samme dagen. Der de fleste tannleger ville kuttet i tannkjøttet og ben rundt din visdomstann for å trekke den, trekker vi den skånsomt uten noe av det (I de fleste tilfeller).

Oppegård tannregulering (InvisAlign og Inman Aligner)

Usynlig avtakbar tannregulering (InvisAlign og Inman Aligner) i Oppegård? Vi har sertifisering i både InvisAlign og Inman Aligner til laveste pris og høyeste kvalitet i hele Follo. Vi er stolte av vårt unike tilbud: «gratis konsultasjon og undersøkelse. Dette inkluderer røntgen, fotos, avtrykk og studiemodell». Ta kontakt i dag.

tannregulering
Få rettere tenner

Blek tennene dine hos de profesjonelle

Bor du i Oppegård/Sofiemyr og har drømt om å få perlehvite tenner? Betro dine tenner til profesjonelle og hold deg unna selgere som ikke har peiling.

Modifisert modell for tannbleking

Tannbleking er en veldig presis jobb om man ønsker et perfekt langvarig resultat. Om du er i tvil kan vi tilby deg en kostnadsfri konsultasjon der vi viser deg hvordan DU kan få perlehvite tenner en gang for alle. .


Slik kommer du deg hit:

Fra Oppegård eller Kolbotn, altså:

Strandliveien 8, 1410 Kolbotn

kjører du først vei 152 sørover mot Ski til du ser dette skiltet:

adressen-hit

Da fortsetter du å kjøre mot E6 Gøteborg til du ser veiskiltet Vinterbro Senter. Hele turen tar 15-20 minutter.

veien-hit

★★★★★
Meget god og rask behandling hos tannlege Yashar Shabestari! Tusen takker hjelpen! Beste tannlege ås har hatt noensinne !!
★★★★★
Jeg trodde aldri at tannlegebesøk kunne faktisk være behagelig og smertefritt. Beste tannlegen i Oppegård området. Anbefales på det aller sterkeste.
★★★★★
Kunne ikke be om bedre kvalitet på arbeidet på fortanna mi. Anbefaler Vinterbro Tannlegesenter for alle innbyggere i Oppegård og omegn.
★★★★★
Super fornøyd. Tannlege Yashar er en fantastisk person som bryr seg om deg og følger deg opp. Han bruker god tid på deg og arbeidet han gjør. Første klasses service. Kommer til å anbefale han til alle mine venner og familie. Her føler man seg iveratatt og viktig.
★★★★★
Første gangen jeg har opplevd å sovne i tannlegestolen. Fantastisk….
★★★★★
Alt er bare top. Leitet lenge etter en god empatisk tannlege med samvittighet. Slutt på letinga. Kommer gjerne fra Kolbotn uten å tenke meg om. Ren og hjemmekoselig tannlegesenter.

Kontaktskjema

×
4.9
Anu F.
Anu F.
Sep 8, 2019

Fint å ha noen som tar vare på mine tenner for meg. Topp.

Nina Røkke
Nina Røkke
Sep 8, 2019

Suveren service. Har aldri sett noe slikt før. Jeg er heldig som har funnet dette tannlegesenteret.

Sina Mohebbi
Sina Mohebbi
Sep 8, 2019

Man kan ikke kreve noe bedre. Har du tannlegeskrekk er dette stedet for deg. Anbefales!