Man-Fre: 8:00 – 18:00, Lør-Søn: 10:00 – 18:00 (etter avtale)
Døgnbemannet telefon: Velg timen din selv online

(kan også sende SMS)

Tannlege Langhus

langhus-tannlegevakt

Dyktigste tannlege Langhus innbyggere bruker og skryter av:

På vår tannklinikk på Vinterbro kun 10 minutter fra Langhus, får du den høyeste kvalitet av service og tannlegearbeid til overkommelige priser. Vi er Follos høyest vurderte tannklinikk. La oss vise deg hvordan personlig oppfølging skal være. Hos oss gjelder prinsippet: Du slipper å betale, om du skulle være misforøyd.


Ser du etter Langhus tannlege eller tannlegevakt tjenester?

Vår tannklinikk er eneste tannklinikken i området til å tilby garanti på alt arbeid vi leverer til våre pasienter. Våre tannleger følger deg opp personlig og sørger for at du og dine tenner er i topp form.

Våre pasienter betaler aldri akutt-tillegg uansett tidspunkt. Vi informerer alltid pasientene våre om prisen i forkant av behandlingen. Om pasienten vår måtte ha tvil om prisen, tar vi ingen betaling for reservert time. Vi er stolte av å være eneste tannklinikk i Langhus-området med slik tilnærming.

Høye priser som mange tannklinikker tar er for å kompensere for klinikkens høye kostander og utgifter. Vårt konsept er å ha eksakt nødvendig rom så vi kan gi deg et behagelig og avslappende tannlegebesøk til overkommelige priser. Slik kan vi faktisk anskaffe de mest moderne, nyttigste redskapene som gir deg overlegent resultat. For det er resultatet og dets levetid som teller.


Er du over 20 og ferdig med offentlige tannlegen?

Vi tilbyr alle mellom 20-25 år 30% rabatt på all behandling. Har du fylt 20 og får ikke den rabatten du pleide å få hos den offentlige tannlegen? Du trenger ikke å bekymre deg. Hos oss får du 30% rabatt på all behandling. Ta kontakt i dag.

Vårt tannlegesenter er den tannklinikk Langhus innbyggere anser som Follos mest innovative serviceinstilte tannklinikk.


Tannlegevakt Langhus

Vi er stolt over å være den eneste tannlegevakt i Langhus området, der du slipper å betale akutt-tillegg*. Du kan ta kontakt med oss per telefon, SMS, epost eller på facebook.


Kurering av tannlegeskrekk

Om du ser etter tannlege på Langhus og omegn med spisskompetanse i tannlegeskrekk, kan vi med glede informere om vårt «gratis konsultasjon og undersøkelse» for alle pasienter med tannlegeskrekk*. Hos oss får du løfte om at du blir kvitt din tannlegeskrekk. La oss vise deg at du har ingen grunn for å være redd tannlegen.


Trekking av visdomstenner på Langhus

Visste du at trekking av visdomstenner aldri under noen omstendigheter skal være vondt? Vi har spisskompetanse i trekking av tenner uten minste smerte under eller etter inngrepet. Du kan komme deg på jobben samme dagen. Der de fleste tannleger ville kuttet i tannkjøttet og ben rundt din visdomstann for å trekke den, gjør vi det svært skånsomt.

InvisAlign

Langhus tannregulering (InvisAlign eller Inman Aligner)

Usynlig avtakbar tannregulering (InvisAlign og InMan Aligner) på Langhus? Her tilbyr vi tannregulering Langhus beboere får råd til. Vi har sertifisering i både InvisAlign og InMan Aligner til laveste pris og høyeste kvalitet i hele Follo. Vi er stolte av vårt unike tilbud: «gratis konsultasjon og undersøkelse (inkluderer røntgen, fotos, avtrykk og studiemodell)». Ta kontakt i dag.


Tannbleking

Bor du på Langhus og har lyst på glitrende hvite tenner? Vinterbro Tannlegesenter tilbyr tannbleking tilpasset dine tenner. Vi fremstiller presise blekingsskinner som gir deg skånsom bleking med svært langvarig resultat. For oss er din tilfredshet første prioritet.


Slik kommer du deg hit:

veien-hit

Kontaktskjema

×
4.9
Anu F.
Anu F.
Sep 8, 2019

Fint å ha noen som tar vare på mine tenner for meg. Topp.

Nina Røkke
Nina Røkke
Sep 8, 2019

Suveren service. Har aldri sett noe slikt før. Jeg er heldig som har funnet dette tannlegesenteret.

Sina Mohebbi
Sina Mohebbi
Sep 8, 2019

Man kan ikke kreve noe bedre. Har du tannlegeskrekk er dette stedet for deg. Anbefales!