Vi tilbyr tannlege- og spesialisttjenester for Vinterbro, Ski, Oppegård, Ås, Nesodden, Drøbak, Vestby og Kolbotn.

Man: 9:00-18:00, Tir: 9:00-18:00, Ons-Tor: 10:00-18:00 Lør-Søn: 10:00 - 16:00 (etter avtale)
Døgnbemannet telefon: (kan også sende SMS)404 62 000

Ås Tannklinikk

tannlegevakt as

Den mest kvalitetsbevisste tannlege Ås innbyggere kan oppsøke:

På vår tannklinikk på Vinterbro kun 10 minutter fra Ås, får du ypperste kvalitet til svært overkommelige priser. Hos oss gjelder prinsippet der du slipper å betale, om du skulle være misforøyd.

Ser du etter Ås tannlege tjenester eller et alternativ for Ås Tannlegesenter?

Vår tannklinikk er først i sin klasse til å minske sine utgifter med hensyn til arealet av lokalene våre. Husk at på klinikker med unødvendig stort areal og usedvanlig dyre dubbeditter, er det du, pasienten, som må betale for klinikkens høye kostander. Vårt konsept er å ha eksakt nødvendig rom så vi kan gi deg et behagelig og avslappende tannlegebesøk til overkommelige priser. Slik kan vi faktisk anskaffe de mest
moderne, nyttigste redskapene som gir deg overlegent resultat. For det er resultatet og dets levetid som teller.

Er du over 20 og ferdig med offentlige Ås tannklinikk?

Vi tilbyr alle mellom 20-25 år 30% rabatt på all behandling. Har du fylt 20 og får ikke den rabatten du pleide å få på den offentlige Ås Tannklinikk? Du trenger ikke å bekymret. Hos oss får du 30% rabatt på all behandling. Ta kontakt i dag.

Vår flotte tannklinikk i Ås, er eid og drevet av tannleger og spesialister som jobber der og ikke av forretningsfolk. Alle tannlegene hos oss går kontinuerlig på kurs i ut- og innlandet i de aller siste metodene for å gi deg og dine tenner den aller beste behandlingen. Alle våre tannleger og spesialister er utdannet i Oslo med flere sertifiseringer fra noen av Europas mest anerkjente universiteter.

Vårt tannlegesenter er den tannklinikk ås innbyggere anser som Follos mest innovative serviceinstilte tannklinikk.

Noen av tjenestene vi tilbyr Ås innbyggere:

as tannlegesenter

Tannlegevakt Ås

Vi er stolt over å være den eneste tannlegevakt i Ås, der du slipper å betale akutt-tillegg*. Du kan ta kontakt med oss per telefon, SMS, epost eller på facebook. Vi bryr oss genuint om deg og din velvære. Smertefrihet er vårt motto.

Kurering av tannlegeskrekk

Om du ser etter tannlege i Ås med spisskompetanse i tannlegeskrekk, kan vi med glede informere om vårt «gratis konsultasjon og undersøkelse» for alle pasienter med tannlegeskrekk*. Hos oss får du løfte om at du blir kvitt din tannlegeskrekk. La oss vise deg at du har ingen grunn for å være redd tannlegen.

tannklinikk as

Trekking av visdomstenner i Ås

Visste du at trekking av visdomstenner aldri under noen omstendigheter skal være vondt? Vi har spisskompetanse i trekking av tenner uten minste smerte under eller etter inngrepet. Du kan komme deg på jobben samme dagen. Der de fleste tannleger ville kuttet i tannkjøttet og ben rundt din visdomstann for å trekke den, gjør vi det svært skånsomt.

Ås tannregulering (InvisAlign eller Inman Aligner)

Usynlig avtakbar tannregulering (InvisAlign og InMan Aligner) i Ås? Her tilbyr vi tannregulering Ås beboere får råd til. Vi har sertifisering i både InvisAlign og InMan Aligner til laveste pris og høyeste kvalitet i hele Follo. Vi er stolte av vårt unike tilbud: «gratis konsultasjon og undersøkelse (inkluderer røntgen, fotos, avtrykk og studiemodell)». Ta kontakt i dag.

tannlege model

Slik kommer du deg hit:

Fra Ås sentrum kjører du vei 152 mot Ski til du ser dette skiltet:

directions from as to vinterbro

Her kjører du på E18 mot Oslo til du ser Vinterbro på veiskilt. Herfra følger du veiskiltene mot Vinterbro til du ankommer Vinterbro Senter.

Kontaktskjema