Man-Fre: 8:00 – 18:00, Lør-Søn: 10:00 – 18:00 (etter avtale)
Døgnbemannet telefon: Velg timen din selv online
404 62 000

(kan også sende SMS)

  • English

Krone eller bro

Å sette en krone på en svekket eller rotfylt tann vil gi tanna langt bedre levetid enn uten. Når en tann repareres med en stor fylling og senere med en rotfylling, må en tenke på hvor lenge pasienten kommer til å beholde den tanna. Om en slik svekket tann ikke styrkes med en krone, får tanna langt kortere levetid. Uten en krone som holder tanna samlet, vil tanna frakturere innen kort tid som følge av store tyggekrefter og dermed vil tanna gå tapt.

På Vinterbro Tannlegesenter bruker vi det beste og sterkeste materialet som fins for å gi våre pasienter det aller beste som fins. Vi har også stort fokus på minimalt invasiv behandling, noe som innebærer minimal besliping av tannsubstans for fremstilling og påsetting av kronen. (nødvendig for å kunne lage plass til kronemateriale)

Vi gjør ingen kompromiss når det kommer til styrke og estetikk av krone. Om pasienten ikke er fornøyd, blir vi ikke fornøyde


Kontaktskjema

×
5
Heidi Beate Skogheim
Jul 22, 2019

Et fantastisk tannlegesenter. Man føler seg ivaretatt og velkommen, nye hyggelige lokaler med lav avslappende musikk. Prismessig gunstig. Jeg er veldig fornøyd, og anbefaler dette tannlegesenteret på det sterkeste.

Emily Thorbjornsen
Jul 22, 2019

Helt utrolig bra service og lokale! Jeg ble varmt tatt imot og behandlet utrolig bra under hele behandlingen. Jeg fjernet en visdomstann, og jeg må si jeg var litt nervøs før jeg kom inn, men da jeg ble så godt tatt imot forsvant all nervøsitet. Behandlingen gikk raskt og smertefritt (og jeg skikkelig pysete når det kommer til smerte). Prisen var heller ikke smertefull (og jeg er student). Alt i alt den beste tannlegetimen jeg noen sinne har hatt.

Lill Hanne Sandnes
Jul 22, 2019

En mer trygg og seriøst og dyktig tannlege skal man lete lenge etter.
fine rene lokaler veldig gode priser..
Utrolig god service med time på dagen..
Virkelig og anbefale på det sterkeste.
Alltid hyggelig og dra dit.