Man-Fre: 8:00 – 18:00, Lør-Søn: 10:00 – 18:00 (etter avtale)
Døgnbemannet telefon: Velg timen din selv online

(kan også sende SMS)

Usynlig regulering (InvisAlign)

Rette perlehvite tenner som står i orden på rekke og rad gir smilet og ansiktet et helt annet nivå av estetikk og løfter følelsen av sunnhet og skjønnhet i deg. Med InvisAlign kan du endelig få det perfekte smilet du har drømt om.

Hva er InvisAlign og hvordan fungerer det?

InviAlign er en patentert teknikk der det blir laget en serie med gjennomsiktige individuelt tilpassede skinner som skal flytte tennene litt og litt og få dem i riktig posisjon ift hverandre.

Gjennomsiktige skinner

Disse skinnene er svært tynne og fleksible. De passer perfekt til tennene dine uten å påvirke utseendet på noen betydelig måte i motsetning til fast tannregulering med synlige og sjenerende metalldeler.

For å komme i gang med prosessen, vil tannlegen først gjøre en undersøkelse av deg og se om InvisAlign egner seg for deg og dine tenner. Så tar tannlegen en 3D-skann eller avtrykk av tennene dine for å kunne vise deg hvordan tennene dine kommer til å flytte på seg og hvordan tennene kan bli til slutt. Dette vil du kunne se i en detaljert god animasjonsfilm der du kan se hvordan tennene flytter seg over tid.

Når du har godkjent den fremstilte tannstillingen, vil et sett med skinner bli bestilt. Når du får skinnene, skal du bruke hver skinne, som er nummerert, i 1-2 uker før du bytter til det neste nummer i settet. Avhengig av hvor vanskelig bittfeilen er, får du et sted mellom 5 til 50 skinner.

Hvorfor er det viktig å rette skjeve tenner?

Skjeve eller trangstilte tenner får ikke bare deg til å se eldre ut men kan også gi økt risiko for flere sykdommer og problemer i munnen.

Skjeve trangstilte tenner vil gjøre det mye vanskeligere med renhold av mellomrommene mellom tennnene. I mange slike tilfeller vil det være tilnærmet umulig å holde plakk og bakterier borte fra tannflatene og tannkjøttet.

Dette i sin tur kan gi økt sjanse for hulldannelse (karies) og tannkjøttbetennelse. I noen tilfeller kan denne betennnelsen utvikle seg dypere inn under tannkjøttet og føre til festetap rundt tennene (pyrea eller periodontitt)

Her på Vinterbro Tannlegesenter har vi sertifisering og spisskompetanse i usynlig avtakbar regulering (InvisiAlign). Dette er den siste løsningen for retting av feilstilte og forflyttede tenner. Denne behandlingen innebærer å bruke skinner som flytter tennene tilbake der de skal være. Disse skinnene er avtakbare og kan tas ut ved matinntak. I tillegg så vil denne toppmoderne metoden medføre langt mindre ubehag og smerter enn den tradisjonelle kjevereguleringen.

Play

Referanser:

Kontaktskjema

×
4.9
Anu F.
Anu F.
Sep 8, 2019

Fint å ha noen som tar vare på mine tenner for meg. Topp.

Nina Røkke
Nina Røkke
Sep 8, 2019

Suveren service. Har aldri sett noe slikt før. Jeg er heldig som har funnet dette tannlegesenteret.

Sina Mohebbi
Sina Mohebbi
Sep 8, 2019

Man kan ikke kreve noe bedre. Har du tannlegeskrekk er dette stedet for deg. Anbefales!