Man-Fre: 8:00 – 18:00, Lør-Søn: 10:00 – 18:00 (etter avtale)
Døgnbemannet telefon: Velg timen din selv online
404 62 000

(kan også sende SMS)

  • English

Våre samarbeidspartnere

Indre Fosen Tannklinikk

Indre Fosen Tannklinikk er en ny oppstartet klinikk i Rissa, Indre Fosen kommune i Trøndelag. Klinikken ble startet av den nyutdannede norsk-kurdiske gründeren Amadeus Yilmaz. Siden oppstart har klinikken hatt enorm suksess i kommunen der aller kjenner og liker Ahmed for hans øye for humor og sosialt samvær i tillegg til ekstremt høy kvalitet i arbeidet han leverer på sin klinikk.

Vi på Vinterbro Tannlegesenter har fått til en svært god samarbeid med Indre Fosen Tannklinikk til tross for den geografiske avstanden. Vi utveksler faglig kunnskap og statistikk ift klinikkdrift. Fremover er tanken å inngå et samarbeid for innkjøp og utvikling.

http://www.indrefosentannklinikk.no/

SportSenter1

SportSenter1 er et av Follos mest komplette treningssentre i delikate lokaler på Steen & Strøm-eide Vinterbro Senter. Treningssenteret er utstyrt med variert utvalg av høykvalitets apparater og frivekter til både styrke og kondisjonstrening. I tillegg tilbyr SportSenter1 gruppetimer for deg som er glad i varierte styrketimer, spinning, dans, yoga og mye mer.

SportSenter1 prioriterer at du som kunde alltid har et rent og ryddig treningssenter, noe som blir bemerket av medlemmene som trener der. Alt ligger til rette for treningstimer som vil gi deg mer overskudd i hverdagen, bedre helse og ikke minst bedre humør.

SportSenter1 er et treningssenter for hele familien. Dine barn kan også bli med og nyte barnerommet mens du får din dagsdose med trening. Betjeningen vil være behjelpelig med barnepass 6 dager i uken.

Skulle du ønske deg den brune sommerfargen, kan du benytte deg av treningssenterets egne solarier.

Vi er stolte av vår samarbeidsavtale med SportSenter1. For mer info klikk her.

http://www.sportsenter1.no/

Kontaktskjema

×
5
Heidi Beate Skogheim
Jul 22, 2019

Et fantastisk tannlegesenter. Man føler seg ivaretatt og velkommen, nye hyggelige lokaler med lav avslappende musikk. Prismessig gunstig. Jeg er veldig fornøyd, og anbefaler dette tannlegesenteret på det sterkeste.

Emily Thorbjornsen
Jul 22, 2019

Helt utrolig bra service og lokale! Jeg ble varmt tatt imot og behandlet utrolig bra under hele behandlingen. Jeg fjernet en visdomstann, og jeg må si jeg var litt nervøs før jeg kom inn, men da jeg ble så godt tatt imot forsvant all nervøsitet. Behandlingen gikk raskt og smertefritt (og jeg skikkelig pysete når det kommer til smerte). Prisen var heller ikke smertefull (og jeg er student). Alt i alt den beste tannlegetimen jeg noen sinne har hatt.

Lill Hanne Sandnes
Jul 22, 2019

En mer trygg og seriøst og dyktig tannlege skal man lete lenge etter.
fine rene lokaler veldig gode priser..
Utrolig god service med time på dagen..
Virkelig og anbefale på det sterkeste.
Alltid hyggelig og dra dit.