Man-Fre: 8:00 – 18:00, Lør-Søn: 10:00 – 18:00 (etter avtale)
Døgnbemannet telefon: Velg timen din selv online

(kan også sende SMS)

Våre samarbeidspartnere

Indre Fosen Tannklinikk

Indre Fosen Tannklinikk er en ny oppstartet klinikk i Rissa, Indre Fosen kommune i Trøndelag. Klinikken ble startet av den nyutdannede norsk-kurdiske gründeren Amadeus Yilmaz. Siden oppstart har klinikken hatt enorm suksess i kommunen der aller kjenner og liker Ahmed for hans øye for humor og sosialt samvær i tillegg til ekstremt høy kvalitet i arbeidet han leverer på sin klinikk.

Vi på Vinterbro Tannlegesenter har fått til en svært god samarbeid med Indre Fosen Tannklinikk til tross for den geografiske avstanden. Vi utveksler faglig kunnskap og statistikk ift klinikkdrift. Fremover er tanken å inngå et samarbeid for innkjøp og utvikling.

http://www.indrefosentannklinikk.no/

SportSenter1 er et av Follos mest komplette treningssentre i delikate lokaler på Steen & Strøm-eide Vinterbro Senter. Treningssenteret er utstyrt med variert utvalg av høykvalitets apparater og frivekter til både styrke og kondisjonstrening. I tillegg tilbyr SportSenter1 gruppetimer for deg som er glad i varierte styrketimer, spinning, dans, yoga og mye mer.

SportSenter1 prioriterer at du som kunde alltid har et rent og ryddig treningssenter, noe som blir bemerket av medlemmene som trener der. Alt ligger til rette for treningstimer som vil gi deg mer overskudd i hverdagen, bedre helse og ikke minst bedre humør.

SportSenter1 er et treningssenter for hele familien. Dine barn kan også bli med og nyte barnerommet mens du får din dagsdose med trening. Betjeningen vil være behjelpelig med barnepass 6 dager i uken.

Skulle du ønske deg den brune sommerfargen, kan du benytte deg av treningssenterets egne solarier.

Vi er stolte av vår samarbeidsavtale med SportSenter1. For mer info klikk her.

http://www.sportsenter1.no/

Kontaktskjema

×
4.9
Anu F.
Anu F.
Sep 8, 2019

Fint å ha noen som tar vare på mine tenner for meg. Topp.

Nina Røkke
Nina Røkke
Sep 8, 2019

Suveren service. Har aldri sett noe slikt før. Jeg er heldig som har funnet dette tannlegesenteret.

Sina Mohebbi
Sina Mohebbi
Sep 8, 2019

Man kan ikke kreve noe bedre. Har du tannlegeskrekk er dette stedet for deg. Anbefales!