Man-Fre: 8:00 – 18:00, Lør-Søn: 10:00 – 18:00 (etter avtale)
Døgnbemannet telefon: Velg timen din selv online

(kan også sende SMS)

Tannlege Ski

Den overlegent beste tannlege Ski innbyggere kan oppsøke:

Velkommen til vår tannklinikk på Vinterbro kun 10 minutter fra Ski Sentrum, der kvalitet og pasient- tilfredshet er det øverste mål. Helt siden starten av vår virksomhet har vi satt for oss en visjon der ikke en eneste pasient forlater lokalene misfornøyd. Av den grunn har vi lansert konseptet «er du ikke fornøyd, slipper du å betale».


Om du ser etter Ski tannlege tjenester:

Vår tannklinikk er først i sin klasse til å minske sine utgifter i forbindelse med arealet på lokalene våre. Husk at på klinikker med unødvendig stort areal og usedvanlig dyre dubbeditter, er det du, pasienten, som må betale for klinikkens høye kostander. Vårt konsept er å ha eksakt nødvendig rom så vi kan deg et behagelig og trivelig tannlegebesøk til konkurransedyktige og overkommelige priser. Slik kan vi faktisk anskaffe de mest moderne, nyttigste redskapene som gir deg overlegent resultat.


For du som er over 20 og er ferdig med offentlige Ski tannklinikk

Vi tilbyr alle mellom 20-25 år 30% rabatt på all behandling. Har du fylt 20 og får ikke den rabatten du pleide å få på den offentlige Ski Tannklinikk? Du trenger ikke å bekymret. Hos oss får du 30% rabatt på all behandling. Ta kontakt i dag.

Vår flotte tannklinikk i nærhet av Ski sentrum, er eid og drevet av tannleger og spesialister som jobber der og ikke av forretningsfolk. Alle tannlegene hos oss går kontinuerlig på kurs i ut- og innlandet i de aller siste metodene for å gi deg og dine tenner den aller beste behandlingen. Alle våre tannleger og spesialister er utdannet i Oslo med flere sertifiseringer fra noen av Europas mest anerkjente universiteter.


Tannlegevakt Ski

På Vinterbro Tannlegesenter holder vi tannlegevakt i Ski området. Hos oss du koster det ikke ekstra dersom du trenger en akutt time*. Du kan ta kontakt med oss per telefon, SMS, epost eller på facebook. Vi inngår absolutt ingen kompromiss når det gjelder våre pasienter og deres velvære og komfort. Hos oss er du garantert smertefrihet.


Kurering av tannlegeskrekk

Vi har lansert gratis konsultasjon og undersøkelse for alle pasienter med tannlegeskrekk*. Hos oss får du garanti på at du blir kvitt din tannlegeskrekk uten minste tvil. La oss vise deg at du ikke trenger å være redd for tannlegen.


Trekke visdomstenner nært Ski

Trekke tann? Vi har utviklet våre egne metoder for trekking/fjerning av vanskelige tenner uten å fjerne ben eller tannkjøtt i de fleste tilfeller. Vi har omfattende kompetanse i trekking av tenner uten smerte under eller etter inngrepet. Du kan komme deg på jobben samme dagen. Smertefrihet er vårt motto. Der de fleste tannleger ville tydd til invasive inngrep for å trekke visdomstenner, gjør vi det svært skånsomt.


Usynlig avtakbar regulering (InvisAlign eller InMan Aligner)

Usynlig avtakbar regulering (InvisAlign og Inman Aligner) i Ski og omegn? Vi er har sertifisering i både InvisAlign og InMan Aligner til laveste pris i hele Follo. Hos oss får du gratis konsultasjon og undersøkelse (inkluderer røntgen, fotos, avtrykk og studiemodell). Ta kontakt i dag. Vi gir deg den beste oppfølgingen du noengang har vært borti.

Slik kommer du deg hit:

veien-hit

Kontaktskjema

×
4.9
Anu F.
Anu F.
Sep 8, 2019

Fint å ha noen som tar vare på mine tenner for meg. Topp.

Nina Røkke
Nina Røkke
Sep 8, 2019

Suveren service. Har aldri sett noe slikt før. Jeg er heldig som har funnet dette tannlegesenteret.

Sina Mohebbi
Sina Mohebbi
Sep 8, 2019

Man kan ikke kreve noe bedre. Har du tannlegeskrekk er dette stedet for deg. Anbefales!