Man-Fre: 8:00 – 18:00, Lør-Søn: 10:00 – 18:00 (etter avtale)
Døgnbemannet telefon: Velg timen din selv online
404 62 000

(kan også sende SMS)

  • English

Reviews

Shahab F.

Her får du flott personlig oppfølging av tannlegen 🙂 super fornøyd …

Christian André Strand

Jeg anbefaler virkelig Vinterbro Tannlegesenter. Har vært kunden til Tannlege Yashar før han åpnet i Vinterbro og det er verdt bussturen fra Oslo til Vinterbro for en profesjonell og hyggelig tannlegesjekk. Rene og fine lokaler.

mahsa ahmadi

Tannlege Yashar var hyggelig å prate med, fikk time fort. Følte meg velkommen og ivaretatt under hele besøket. Alt ble forklart på en rolig og hyggelig måte. Kommer til å fortsette her. Anbefales!

Daniel Lucas

Jeg kan virkelig anbefale Vinterbro tannlegesenter. God service.

Ekorn Team

Fantastic, friendly and professional service.

Mark Bennett

Great dental work at a really competitive price. Very friendly and completely made me forget the phobia that I have with dentists.
I was so relaxed that I fell asleep. 😄

Enoch Ravindran

Faglig dyktig tannlege ved et meget serviceinnstilt tannlegesenter!

Bente Eliassen

Tusen takk for et veldig bra tannlegebesøk! I lyse, smakfulle omgivelser møter jeg en vennlig og dyktig tannlege som gjør en førsteklasses jobb til en svært god pris. Hit kommer jeg garantert igjen!

Andreas Rudfoss

Veldig god service. Svært vennlig, engasjert og flink tannlege. Rask hjelp og meget godt inntrykk av stedet. I tillegg til god kvalitet er de også godt priset i forhold til konkurrenter.

Tannlegen var ivrig, forklarte både behandling og alternativer godt og begrunner anbefalingen. Her blir man meget godt ivaretatt. Man får time raskt, også i helger ved behov.

Anbefales på det sterkeste.

Janken Nymo

Veldig godt fornøyd med behandlingen. Tannlegen var profesjonell og ga mange gode tips underveis om tannstell mv.

Add review

×
5
Heidi Beate Skogheim
Jul 22, 2019

Et fantastisk tannlegesenter. Man føler seg ivaretatt og velkommen, nye hyggelige lokaler med lav avslappende musikk. Prismessig gunstig. Jeg er veldig fornøyd, og anbefaler dette tannlegesenteret på det sterkeste.

Emily Thorbjornsen
Jul 22, 2019

Helt utrolig bra service og lokale! Jeg ble varmt tatt imot og behandlet utrolig bra under hele behandlingen. Jeg fjernet en visdomstann, og jeg må si jeg var litt nervøs før jeg kom inn, men da jeg ble så godt tatt imot forsvant all nervøsitet. Behandlingen gikk raskt og smertefritt (og jeg skikkelig pysete når det kommer til smerte). Prisen var heller ikke smertefull (og jeg er student). Alt i alt den beste tannlegetimen jeg noen sinne har hatt.

Lill Hanne Sandnes
Jul 22, 2019

En mer trygg og seriøst og dyktig tannlege skal man lete lenge etter.
fine rene lokaler veldig gode priser..
Utrolig god service med time på dagen..
Virkelig og anbefale på det sterkeste.
Alltid hyggelig og dra dit.